Bijeenkomst in Morgenlicht, Blok 13 over 3 brieven van Paulus: Korinthe, Galaten, Romeinen

Het eind is in zicht, nog 2 blokken te gaan. 22 oktober a.s. willen we het weer proberen: een fysieke (en interactieve) bijeenkomst om blok 13 af te sluiten. De bijeenkomst zal in de kerkzaal zijn van het Morgenlicht om 19.30 uur. Ds. Louren Blijdorp zal de avond leiden.
Registratie vindt plaats bij de hoofdingang. Vanaf daar wordt je naar een plek verwezen. Je moet je hiervoor nog wel even aanmelden door middel van een e-mailtje naar info@samenbijbellezen.nl. Er is ruimte voor 30 deelnemers. Je kunt deze bijeenkomst terugkijken via kerkdienstgemist.nl

Doe mee en herontdek de rijkdom van de Bijbel. Spread the Word!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *